Tootjad
Hind
Mudel
Firmad
logo

Kasutatud mobiiltelefon Samsung Galaxy S21 5G, 8+128GB, hall - uue ringi

Tootekood: U0103970900094 GTIN: 103970900094
Uue ringi seade on kontrollitud ning taaskasutamiseks valmis seade. Iga uue ringi seadme kõik osad on kontrollitud või vahetatud uue vastu. Seadmete põhjalik testimine garanteerib, et seade on 100% töökorras ja valmis kasutamiseks. Uuri lähemalt: https://klick.ee/uue-ringi-seade Muudab argipäeva eriliseks Enam ei maga sa maha ühtegi ideaalset võtet. Uus Galaxy S21 5G on loodud tegema revolutsiooni nii videos kui fotograafias tänu kuni 8K eraldusvõimele, mis võimaldab napsata ülikvaliteetseid pilte otse videost. 64MP tagakaamera, kiire protsessor ja kogu päeva kestev aku muudavad selle telefoni lausa legendaarseks. Enneolematu kaitse Gorilla Glass Victus ekraanikaitse pakub kaitset kriimustuste ja kahjustuste eest, mis teeb selle üheks tugevaimaks klaasiks Samsungi telefonide seas. Tee ägedaid fotosid 8K videos 8K video on suurim lahutusvõime nutitelefonil, mille võte on isegi parem kui kinofilmis. 8K 24fps juures on iga videoblogi ja mälestus sinu võimalus täheks tõusta. Salvesta, lae üles ja vaata videoid otse YouTube-st. Üks võte ja ongi valmis Salvesta üks võte ning AI teeb sellest postitusväärilised fotod ja videod, mille seast saad valida enda jaoks sobivaimad. See on nagu isiklik videotoimetaja, mis lõikab, aeglustab ja stabiliseerib, luues sisu, mida saad otse Instagrami laadida. Hetkega Instagramiks valmis Portreed pole ealeski olnud nii kvaliteetsed. Tee sotsiaalvõrgustiku jaoks valmis fotosid ilma liigse toimetamiseta. Tehisintellekt analüüsib nägusid ja loomulikku valgust, nurki ja suundi – tagades, et objekt on fookuses ja alati vapustav. Öö on sinu päralt Valgustusmeeskond puudub? Vihkad seda vastikut välku? Tühiasi. Nüüd saad öö valgeks muuta ja jäädvustada seda erksates värvides öösel ja hämaras ning seda ilma igasuguste lisadeta. Mitte miski pole enam liiga kaugel Täiustatud kaamera kvaliteet võimaldab 30x digitaalset suumi, nii et tundub, nagu saaks mitmekümne meetri kaugusel olevaid objekte näpuga katsuda. Suumi lukk stabiliseerib võtte, kui käsi värisema kipub. Näita end parimast küljest Selfirežiimi toetab intellektitehnika, tuues su näojooned välja realistlikult ja elulähedastes värvitoonides. 10MP esikaamera jäädvustab pilte hämmastava detailsusega ning kiire automaatne teravustamine võimaldab sul lihtsa vaevaga saada parimaid pilte. Galaxy läbi aegade kiireim protsessor Uus 5nm protsessor on kiirem, võimsam ja nutikam, et see suudaks sinuga alati sammu pidada ja laseks sul asju veel kiiremini teha. Jaga ainult seda, mida soovid Turbeplatvorm Knox tagab kõrgel tasemel turvalisuse, kaitstes sinu telefoni alates kiibi tasandist ning võimaldades enesekindlamalt anda andmetele ja rakendustele lubasid. Sellele on lisatud ka Samsung Knox Vault, mis kaitseb sinu biomeetrilisi autentimisandmeid. Suurem ja väiksema latentsusega Ultrasonic Fingerprint sõrmejäljeandur võimaldab telefoni avada veelgi kiiremini.

Pakkumised

Kasutatud toode
E-pood ja salong
Laos
359,99 €
Kasutatud toodeTeiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
1 tp
341,72 €
Kasutatud toodeTasuta tarne al. 200.- EUR ostusummast. Salongid Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas
E-pood ja salong
348,50 €
Kasutatud toodeTasuta transport kulleriga või pakiautomaati.Võta uuest nutiseadmest maksimum - anname tasuta lisaks: Fotokursus.ee kursuse "Nutifotograafia ABC" (tavahind 19.99€)   Photopointi puhastuslapi (mikrokiust 15x18cm, tavahind 2,99€)
E-pood ja salong
3-5 tp
Kasutatud toodeTasuta transport kulleriga või pakiautomaati.Võta uuest nutiseadmest maksimum - anname tasuta lisaks: Fotokursus.ee kursuse "Nutifotograafia ABC" (tavahind 19.99€)   Photopointi puhastuslapi (mikrokiust 15x18cm, tavahind 2,99€)
E-pood ja salong
7-14 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood U0103970900094
GTIN 103970900094
Mudel Samsung Galaxy S21
Min. hind 341.72
Max. hind 409.00
Toode lisatud 2022-08-23

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib