Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Bosch HBG9742B1S

Tootekood: HBG9742B1S GTIN: 4242005326815
Ahi, mis puhastab end iseAhju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad teil selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Valige lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajutage alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühkige tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on teil vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks. Hüdrolüütiline puhastus Ei mingit pauguga sulguvat ust enam.Paukuv ahjuuks ei kuulu korralikku kööki. Meie SoftOpen ja SoftClose funktsiooniga ahjuustel on spetsiaalne pehmendusmehhanism, mis lõpetab paugutamise. Ust kinni lükates peatub see vahetult enne fikseerumist ning sulgub eriti sujuvalt ja vaikselt. Sarnane mehhanism aitab ust ka väga sujuvalt avada. Vaiksemad seadmed ja harmoonilisem köök. TFT-puuteekraan – lihtsalt kasutatav tänu selgele tekstile ja piltidele ning juhtrõngale.Meie intuitiivne puuteekraan ja reguleerimisrõngas muudavad ahju juhtimise lihtsaks. Ükskõik milliseid ahju sätteid soovid muuta, piisab reguleerimisrõnga keeramisest. TFT-puuteekraanilt leiad igal sammul kirja, pildid ja valitavad nupud, mis sind õiges suunas juhatavad. Nii on Sul igal ajal ahju funktsioonidest selge ülevaade. Uute trendide ja nõuannete varamu.Kokandusmaailma uuendustega ühes rütmis püsimine nõuab üksjagu aega ja vaeva. Tänu Home Connectile on see nüüd käkitegu. Äpp tutvustab sulle nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kiiresti ja mugavalt kõiki uusimaid meetodeid. Proovi need oma köögis järele! Meisterkokaks saamine on lihtsam kui kunagi varem. Ideaalne valmidusastePole vahet, kas eelistate rostbiifi vähe-, keskmiselt või läbiküpsetatud kujul – tänu integreeritud lihatermomeetrile saavutate liharoogade puhul alati soovitud valmidusastme, kuna termomeetris olev andur mõõdab pidevalt liha sisetemperatuuri. Lisaks on lihatermomeeter ühendatud ahjuga ja seetõttu ei ole vaja ahju käsitsi reguleerida. Kui saavutatud on soovitud sisetemperatuur, kõlab helimärguanne ja ahi lülitub automaatselt välja. Tulemuseks on pingutuseta valminud täiusliku küpsusastmega liharoog. Küpsetusmeetod:Air fry, altkuumutus, Conventional heat gentle, eelsoojendamine, Hotair gentle, kuumaõhu grill, kuum õhk, laiapinnaline grill, Pitsaaste, soojashoid, sulatus, väiksepinnaline grill, Õrn järelküpsetus, ülalt/altkuumutus.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Hektaur pakub AEG, Bosch, Electrolux kodumasinaid. Lisaks on võimalik paigaldus ja vana seadme utiliseerimine.
E-pood ja salong
5-10 tp
1062,00 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
1199,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood HBG9742B1S
GTIN 4242005326815
Min. hind 1062.00
Max. hind 1199.00
Toode lisatud 2023-10-06

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib