Bialetti Tuttocrema on lihtne ja praktiline abivahend valmistamaks kreemjat piimavahtu koduses mugavuses. Täiuslik abimees täiusliku cappuccino loomiseks!Piimavahustamine on ülimalt lihtne ja kiire. Lihtsalt soojendage piim sobivale temperatuurile (mitte keema lasta, temperatuur võiks jääda vahemikku 60-65 C). Seejärel asetage soe piim kannu sisse ning suruge sanga pulssidena, kuni saate soovitud vahustatavuse. Vahustatud piim valage otse valmistatud kohvi peale. "Tuttocrema" konteinerisse valage vaid 1/3 piima, kuna vahustamise ajal piima maht mitmekordistub. Alumiiniumist vahustajat võib kasutada nii elektri-, gaasi- kui ka keraamilisel pliidil.Pärast kasutamist on piimavahustaja anumat võimalik pesta nii käsitsi kui ka nõudepesumasinas.
Ole esimene, kes toodet kommenteerib