Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad

Philips pardel S1133/41

Tootekood: S1133/41 GTIN: 8710103910879
Kuivkasutusega pardelPowerCuti lõiketeradÜhe puudutusega avatavNii juhtmega kui juhtmeta lahendus PowerCuti lõiketerad tagavad sileda tulemuseÜlitäpse disainiga iseterituvad lõiketerad tagavad mugava raseerimise ja sileda tulemuse. Lihtsaks puhastamiseks ühe puudutusega avatavPardli puhastamine on lihtne. Ainult ühe puudutusega saate avada raseerimispea ja seda vee all puhtaks loputada. Nii juhtmega kui juhtmeta lahendusRaseerige täpselt nii kuidas soovite, kasutades pardlit, mis on alati valmis. Näiteks võite kasutada seda juhtmevabalt või juhtmega, kui aku on tühjaks saanud. 4D painduvad raseerimispead järgivad teie näokontuure ja tagavad sileda tulemuseNautige mugavat raseerimist ning siledat tulemust tänu neljas suunas painduvatele ja liikuvatele raseerimispeadele. Pea kohandub vastavalt teie näokontuuridele, tagades pideva kontakti ja ilma suurt survet rakendamata. 40 minutit juhtmevaba kasutamist pärast ühetunnist laadimistRaseerige juhtmevabalt kuni 40 minutit pärast 8-tunnist laadimist. Või raseerige nii, et pardel on juhtmega seinas. Mugav 1 tasemega akunäidikKasutage intuitiivset akunäidikut, et jälgida, kas akutase on madal, täiesti tühi või laadimas. 27 iseterituvat tera tagavad sileda ja puhta tulemuseTänu ülitäpse disainiga 27 iseterituvale terale saavutate sileda ja puhta tulemuse igal korral. Ergonoomiline käepide mugavaks käsitsemiseksNautige mugavat raseerimist tänu ergonoomilise disainiga käepidemele, mis tagab alati kindla käsitsemise. Tänu IPX7 veekindlusele on seadet lihtne puhastadaIPX7 veekindlat pardlit saab hõlpsalt voolava vee all puhastada. IPX7 veekindlus tähendab seda, et pardlit võib asetada kuni 1 m sügavusele veel alla kuni 30 minutiks. Kaitsev kate hoiab raseerimispea puhtanaHoidke kasutuskordade vahel raseerimispead puhta ja tervena.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo Expert Eesti logo Philips logo Suutervis.eu logo Hammas32 logo AS Orient Office logo

Pakkumised

TASUTA KOJU – Beko, Whirlpooli, Indesiti ja Hotpointi kodumasinad toome Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Narvas ja Haapsalus tasuta tuppa.
E-pood ja salong
Laos
34,90 €
Kaup on kohe laos. Tarne 1 kuni 3 tööpäeva.
E-pood
1-3tp
35,90 €
E-pood

Toote tehnilised andmed

Tootekood S1133/41
GTIN 8710103910879
Min. hind 32.99
Max. hind 35.90
Toode lisatud 2019-11-01

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib