Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad

JURA E8 Dark Inox

Tootekood: 15364 GTIN: 7610917155835
Armastatud, ihaldatud, usaldusväärne Uusima põlvkonna esmaklassiline E8 täidab kõik kõrged nõudmised, mida JURA edukaima kohvimasina mudeli uuele versioonile esitatakse. Seda on äärmiselt lihtne kasutada ja lisaks maitsva kohvi valmistamisele on see ka elegantse disainiga. Tipptehnoloogia võimaldab vaid nupuvajutusega valmistada 17 erinevat kohvijooki, mis on sama kvaliteetsed nagu kohvikus. Tänu P.A.G.2 veskile on oad alati värskelt jahvatatud ja tipptasemel tõmbetehnoloogia tagab, et kohv valmib parimates tingimustes. Kohvijoogi valimine on kiire ja mugav, sest suurte sümbolitega 3,5-tollist ekraani on väga lihtne kasutada. E8 on varustatud mitme esmaklassilise funktsiooniga, seega säilitab see oma väärtuse ka pikema aja jooksul. Lihtne kasutada ja hooldada Kuue nupuga ääristatud suur 3,5-tolline ekraan teeb funktsioonide vahel liikumise ülilihtsaks. Kasutajat abistavad selged pildid ja graafika, tänu millele on E8 paljusid valikuid äärmiselt mugav kasutada. Kõikide kohvijookide seadistust ja asukohta ekraanil saab isiklike eelistuste järgi muuta ning jookide nimesid saab kuvada või peita. Asjakohane teave on töölaual selgelt kuvatud. Hooldus on lihtne, piimasüsteemi puhastamine automaatselt vaid ühe nupuvajutusega tagab täiusliku puhtuse. Tipptasemel jahvatus ja imehea kohv Täiuslik kohv nõuab parimaid koostisaineid ja väga täpset valmistust. Tipptasemel P.A.G.2 veski tagab, et oad on iga kord täiuslikult jahvatatud. Jahvatusastet saab ergonoomilise kujuga valikulüliti abil hõlpsasti muuta. Valmistuskordade vahel on veski puhkerežiimis. See säästab veskit, pikendab selle kasutusiga ja tagab alati parima maitse. Kaheksanda põlvkonna 3D tõmbesüsteem kindlustab parimad tingimused ja maksimaalse maitse. Tänu sellele valmistab kohvimasin kogu kasutusea jooksul imehead ja maitseküllast kohvi. Harmooniline ja aegumatu disain JURA pöörab toodete värskendamisel alati erilist tähelepanu nende visuaalsele disainile. Hetkega ära tuntava E8 puhul on tähelepanu keskmes detailid. Kasutatud on kvaliteetseid materjale, mis on täpselt kokku pandud. Harmoonilised sümmeetrilised jooned annavad masinale stiilse ja moodsa ilme, puhtad lihtsad vormid ja maitsekalt paigutatud detailid lisavad iseloomu. E8 disain on ka pärast pikki aastaid värske ja moodne. Lai valik kohvijooke – nagu kohvikus E8 pakub hulganisti kohvijooke, mis kõik on täiuslikult valmistatud. Vaid ühe nupuvajutusega saab valida 17 joogi seast – alates klassikust kuni piimavahuga kohvini. Neid kõiki saab oma maitse-eelistustele ja tassi suurusele sobivaks kohandada. Tipptehnoloogia eraldab igast segust ja röstist parimates tingimustes maksimaalse aroomi, et tagada imemaitsev tulemus.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Hansapost logo Expert Eesti logo AS Orient Office logo

Pakkumised

Kiire ja tasuta tarne al. 150.- EUR ostusummast Tallinna piires.
E-pood ja salong
Kohal
Kiireim tarne kõigist Experti kauplusest üle Eesti (Tallinn, Pärnu, Viljandi, Jõhvi, Kohtla-Järve, Rapla)!
E-pood ja salong
Laos
1299,00 €
Eesti kõige suurem kohvimasinate ja kohvi e-pood. Tasuta tarne üle 39 eurostele tellimustele, kõige suurem valik kohvimasinaid ning enamus kaupu on kohe olemas.
E-pood ja salong
Kohal
1299,00 €
Kiireim tarne kõigist Experti kauplusest üle Eesti (Tallinn, Pärnu, Viljandi, Jõhvi, Kohtla-Järve, Rapla)!
E-pood ja salong
Laos
1399,00 €
Eesti kõige suurem kohvimasinate ja kohvi e-pood. Tasuta tarne üle 39 eurostele tellimustele, kõige suurem valik kohvimasinaid ning enamus kaupu on kohe olemas.
E-pood ja salong
Kohal
1399,00 €
Pakkumised jätkuvad allpool
3 KUUD 0% JÄRELMAKSU PAKKUMINE! KIIRE TARNE ÜLE EESTI! Tellitud kaubad saate kätte kas kulleriga või soovitud pakiautomaati.
E-pood
1-3tp
1299,99 €
Maksa kohe, hiljem või järelmaksuga. Tarne TASUTA!
E-pood ja salong
2-3 tp
1303,00 €
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 355 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
3-7 tp
Teiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
5 tp
1297,60 €
Tasuta tarne Tallinnas ja pakiautomaati Palju kaupa kohe saadaval. Maksa hiljem või 3 osana ilma lisakuluta.
E-pood ja salong
3-7 tp
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
7-10 tp
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
6-8tp
1608,35 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood 15364
GTIN 7610917155835
Min. hind 1270.00
Max. hind 1608.35
Toode lisatud 2020-11-24

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib