Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Objektiiv Sony F1.4 ZA 35 mm full-frame ZEISS Distagon

Tootekood: SEL35F14Z.SYX GTIN: 4548736001961
Valgusjõuline, terav ning varustatud uusimate tehnoloogiatega. Sony Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA on loodud Sony E-bajonetiga täiskaader ning poolkaader hübriidkaameratele. See pakub esmaklassilist pildikvaliteeti, suurepärast kontrolli teravussügavuse üle ning mugavust pildistada ja filmida nõrkades valgusoludes.Lisaks suurepärasele optikale on objektiivis kasutusel ka tehnoloogia viimane tase - vaikne ning kiire DDSSM teravustamismootor, 9-labaga ava ning palju muud.Terav ning selge kujutis kogu kaadri ulatusesKolm asfäärilist elementi, kaasaarvatud üks Sony AA element kombineeritud tipptasemel objektiiviks - niimoodi kompenseeritakse pildimoonutused ning aberratsioonid, saades esmaklassiline pildikvaliteet kaadri keskel ning äärearadel.Saavuta kontroll teravusügavuse üleSellel objektiivil on maksimaalne ava f/1.4 ning 9-labaline diafragma, andes tulemiks suurepärase bokeh efekti, kontrolli teravussügavuse üle ning loomulikult ka vabaduse pildistada ning filmida isegi nõrkades valgusoludes.Silmapaistvad värvid ning kontrastsusZeiss objektiividele omaselt on ka Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA objektiivi värviülekanne ning kontrastsus esmaklassiline. Zeiss T* vääristus vähendab sisepeegeldust ning varikujutiste teket, tagades üleüldiselt parema pildikvaliteedi.DDSSM teravustamineObjektiiv on varutatud DDSSM (Direct Drive SSM) süsteemiga, mis tagab kiire, vaikse ning täpse teravustamise. Tänu olematule mürale on see objektiiv eriti sobiv videograafiliste rakenduste jaoks.Nii fotode kui videote jaoksFotograafid soovivad objektiivi, mille avarõngas annaks tagasiside ava muutmise peale, samas videograafide jaoks on see pigem argument, millega objektiive välistada. Seetõttu on Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA objektiivil lisalüliti, mis muudab avarõnga tagasisidet - selged klikid või sujuv liikumine.Vastupidav ka ekstreemsustesSee objektiiv on tolmu- ja niiskuskindla disainiga, et tagada töökindlus ka ekstreemsemates tingimustes tööd tehes.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Photopoint logo Telia logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Miterassa/Sony Center logo Elisa Eesti logo Euronics logo TELE2 logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Tasuta transport üle Eesti. Sony ametlik maaletooja.
E-pood ja salong
Laos
1199,00 €
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.Võta uuest objektiivist maksimum - anname kauba peale: Fotokursus.ee kursuse "Pildistamisest fototöötluseni" (tavahind 49.99€)   Photopointi puhastuslapi (mikrokiust 15x18cm, tavahind 2,99€)
E-pood ja salong
Laos
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
Tarne: 1-3 t.p.
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
6-8tp
1187,00 €
E-pood
Tellitav
1199,00 €
Pakkumised jätkuvad allpool
TASUTA TARNE Omniva pakiautomaati sooduskoodiga kehtib registreeritud kasutajale!
E-pood
Tellitav
1199,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood SEL35F14Z.SYX
GTIN 4548736001961
Min. hind 1187.00
Max. hind 1229.00
Toode lisatud 2017-12-01

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib