Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Objektiiv Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm F2.8-4.0 ASPH

Tootekood: H-E08018E GTIN: 5025232868865
LEICA DG objektiiv – parim optika Valige LEICA DG objektiiv ja teile on tagatud parim optiline kvaliteet ja sooritusvõime. Need objektiivid vastavad Leica Camera AG kõrgetele kvaliteedistandarditele. Tänu objektiivi täiustatud disainile on ka foto servad ülimalt selged. Moonutuste vältimine tagab täpsed ja teravad fotod. See tähendab, et teie kasutada on professionaalset kvaliteeti võimaldav objektiiv. Nanopindkate – selged ülesvõtted iga nurga alt Ennetage vastupeegeldusi ja parasiitkujutisi – antud süsteemi läätsed on kaetud nanopindkattega. Üliõhukese ja erilise pindkatte töötas algselt välja Panasonic, et vähendada peegeldusi kogu valgusspektri ulatuses. Tulemus: kristallselged fotod isegi siis, kui pildistate valgusallikat pimeduses. Video tugi – suurepärane videosalvestus Tänu video toele on LUMIXi kaamera kasutajal videosalvestuseks kõik vajalik olemas. Lisaks avasuuruse sujuvale muutmisele on kogu süsteem hääletu ja võimaldab heli paremini jäädvustada. Samuti tagab objektiivi hämmastav automaatteravustamise funktsioon suurepärased 4K-video salvestamise võimalused ja täpse fokuseerimise. Pritsme-/tolmu-/külmakindel – rohkem võimalusi Jäädvustage hetki kõikjal ja pea iga ilmaga. Tänu objektiivi pritsme-/tolmu-/külmakindlale ehitusele* talub see isegi intensiivset kasutust välitingimustes. Objektiiv on kaitstud nt liiva ja vihma eest, mistõttu sobib see suurepäraselt karmides oludes pildistamiseks. Nüüd ei hoia teid looduse või maastiku jäädvustamisel enam miski tagasi. H-E08018 15 elementi 10 rühmas: • 1 asfääriline eriti madala dispersiooniga lääts • 3 asfäärilist läätse • 2 Madala dispersiooniga läätsed • 1 Ülikõrge murdumisteguriga lääts Asfääriline (ASPH) eriti madala dispersiooniga (ED) lääts aitab vähendada objektiivi suurust ja kaalu ning tagab suure eraldusvõime ja kontrastsuse kogu pildi ulatuses. Asfäärilised (ASPH) läätsed vähendavad ka suurust ja kaalu ning väldivad sfäärilist ja moonutuslikku aberratsiooni. Eriti madala dispersiooniga (ED) läätsed parandavad kromaatilist aberratsiooni, tagades suure kontrastiga teravad ja selgete värvidega fotod. Ülikõrge murdumisteguriga (UHR) läätsed parandavad optilist jõudlust, vähendavad suurust ja kaalu ning saavutavad ühtlase pildikvaliteedi foto keskelt selle äärteni. * Selle omaduse kasutamiseks tuleb objektiiv paigaldada pritsme-/tolmu-/külmakindlale LUMIX kaamerale.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Photopoint logo Telia logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.Võta uuest objektiivist maksimum - anname kauba peale: Fotokursus.ee kursuse "Pildistamisest fototöötluseni" (tavahind 49.99€)   Photopointi puhastuslapi (mikrokiust 15x18cm, tavahind 2,99€)
E-pood ja salong
Laos
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
Tarne: 1-3 t.p.
E-pood
Tellitav
1109,20 €
Võimalus tasuda JÄRELMAKSUGA
E-pood
Tellitav
1109,20 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
6-8tp
1134,54 €
Pakkumised jätkuvad allpool
Kaup kätte Tallinna esindusest/laost Osmussaare 4 E-R 10:00 - 17:00
E-pood ja salong
10tp
1201,94 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood H-E08018E
GTIN 5025232868865
Min. hind 1109.20
Max. hind 1201.94
Toode lisatud 2018-02-11

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib