Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

JURA E8 Piano Black

Tootekood: E8PB2020 GTIN: 7610917153558
Viimase generatsiooni populaarseim JURA kohvimasin ""E8"" on nüüd veelgi parem! Integreeritud professionaalne Aroma veski on väga vaikne ja töötab veatult, et valmis kohvis oleks veelgi rohkem aroomi. Kohvimasin valmistab enamikke jooke ühe nupuvajutusega: naudi lungot ja americanot, nagu need oleks valmistatud professionaalse barista poolt, ning avasta imelisi extra shot võimalusega piimajooke. Uuendatud kohvimasina juhtimine ja veelgi automaatsem piimasüsteemi puhastusprogramm muudab kohvimasina kasutamise nauditavamaks kui kunagi varem.17 JOOKI VAID NUPUVAJUTUSEGASee kohvimasin valmistab nupuvajutusega kuni 17 jooki: intensiivsest espressost trendika cortadoni. Tänu uuele vedelikusüsteemile on suuremahulised joogid valmistatud barista standardite järgi (kuum vesi lisandub automaatselt täpselt õigel ajal). Neile, kellele meeldib oma piimajoogis tugevam maitse, saavad üllatuse uue extra shot funktsiooni näol.PROFESSIONAALNE AROMA VESKIProfessionaalne Aroma Grinder säilitab 12.2% rohkem aroomi kui teised sisseehitatud veskid, ning tagab läbi selle parema jahvatuskvaliteedi. Uuendatud veski asend tagab meile optimaalse jahvatus-kalde. Peenete osakeste arv jahvatatud kohvis kasvab, mille tõttu avaldub maksimaalselt aroomi. MODERNE JA LIHTSALT JUHITAVSeda kohvimasinat on tänu 2.8-tollisele värvilisele ekraanile ja uuendatud nuppudele lausa nauding kasutada. Enim kasutatud joogid on kuvatud pea-ekraanile. Jookide seaded ja nende väljapanek on reguleeritav vastavalt personaalsetele vajadustele. Menüü on on äärmiselt selge, et kohvimasina kasutamine ja hooldusprogrammide teostamine oleks võimalikult lihtne. AUTOMAATNE PIIMASÜSTEEMI PUHASTUSJURA on oma piimasüsteemi puhastusprogrammi arendanud: nüüd on see veel lihtsam ja kiirem. P.E.P.® TEHNOLOOGIA VÄLJAPAISTVA KVALITEEDIGA RISTRETTO JA ESPRESSO JAOKSImpulss-tõmbeprotsess (P.E.P.®) tagab baristakvaliteediga ristretto ja espresso - väiksemaid jooke valmistades voolab vesi läbi kohvi pikema intervalliga. See pikendab valmistusaega ja muudab valminud joogi täidlasemaks ja aromaatsemaks. NUTIKAS VEESÜSTEEM Nutikas veesüsteem tuvastab sisestatud veefiltri automaatselt, seega puudub vajadus lisaseadistusteks. Regulaarselt kasutatud ja vahetatud Claris Smart veefilter tagab kõrgeima veekvaliteedi ja kaitseb kohvimasina veesüsteemi katlakivi eest. ERAKORDNE STIIL JA MUGAVUSMinimalistliku disaini, ning puhaste selgete joontega kohvimasin näeb äärmiselt stiilne välja. Eksklusiivset aktsenti lisab innovatiivse disainiga veepaak ja kõrgkvaliteetne kroomitud tassihoidja, mis annab aimu luksusest. Uuendatud jäägisahtel on ümber disainitud nii, et seda saaks mugavalt ühe käega eemaldada.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Hansapost logo Expert Eesti logo AS Orient Office logo

Pakkumised

Eesti kõige suurem kohvimasinate ja kohvi e-pood. Tasuta tarne üle 39 eurostele tellimustele, kõige suurem valik kohvimasinaid ning enamus kaupu on kohe olemas.
E-pood ja salong
Kohal
1099,00 €
Valitud toodetel sama päeva kuller!
E-pood ja salong
Kohal
3 KUUD 0% JÄRELMAKSU PAKKUMINE! KIIRE TARNE ÜLE EESTI! Tellitud kaubad saate kätte kas kulleriga või soovitud pakiautomaati.
E-pood
1-3tp
1189,99 €
Maksa kohe, hiljem või järelmaksuga. Tarne TASUTA!
E-pood ja salong
2-3 tp
1196,30 €
Axo
0
E-pood
1123,12 €
−1,96 €
Pakkumised jätkuvad allpool
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 355 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
3-7 tp
E-pood
1201,88 €
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
7-10 tp
Võimalus tasuda JÄRELMAKSUGA
E-pood
Tellitav
1349,98 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood E8PB2020
GTIN 7610917153558
Min. hind 1099.00
Max. hind 1349.98
Toode lisatud 2020-11-24

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib