Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 türkiis

Tootekood: HX6802/04 GTIN: 8710103863984
Puhtamad hambad. Õrn puhastamine. Eemaldage tavalise hambaharjaga võrreldes kuni 7 korda rohkem kattu Sisseehitatud surveandur 1 puhastusrežiim 1 × BrushSynci funktsioon Eemaldab kuni 7x rohkem kattu kui käsihambahari Tihedalt koos paiknevad kvaliteetsed harjased eemaldavad tavalise hambaharjaga võrreldes kuni 7 korda rohkem kattu. Spetsiaalse kumera kujuga võimas otsak muudab tagumiste hammaste ja suu tagaosa puhastamise lihtsaks Ohutu ja õrn tundlikes piirkondades; sobib kasutamiseks ortodontilise ravi ja hambaravi korral Ohutu harjamiskogemus on tagatud: meie Sonic-tehnoloogia sobib kasutamiseks hambaklambrite, täidiste, kroonide ja laminaatidega ning aitab ennetada hambaaukude teket ja parandab igemete tervist. Philips Sonicare'i täiustatud Sonic-tehnoloogia Philips Sonicare'i täiustatud Sonic-tehnoloogia suunab vett hammaste vahele ning selle harjased aitavad lõhustada ja eemaldada hambakattu, tagades silmapaistva igapäevase puhtuse. Teadke alati, millal on vaja harjapead vahetada Ükski harjapea ei ole igavene. Meie BrushSynci tehnoloogia peab arvestust harjapea kasutusaja ja selle üle, kui tugevalt olete harjanud. Kui vahetamisaeg on käes, süttib käepidemel märgutuli ja kostub lühike piiks. Nii saate olla kindel, et harjapea töötab tõhusalt. Annab teile märku, kui vajutate liiga tugevalt Te ei pruugi liiga tugevat harjamist ise tähele panna, kuid teie hambahari märkab seda. Kui harjate igemetele liiga tugevat survet avaldades, hakkab hambahari tegema pulseerivat heli, andes märku vajadusest õrnemalt harjata. Ühendab hambaharja nutika käepideme ja nutikad harjapead Mikrokiibi ühilduvusega tehnoloogia, mis tuvastab nutika harjapea ja sünkroonib selle nutika käepidemega. Nutikas käepide ja nutikas harjapea moodustavad võimsa kombinatsiooni, edastades teile nutikaid vahetamise meeldetuletusi. Suurepärane viis uue hambaharjaga harjumiseks Uue harjumuse omaksvõtmine võib aega võtta. Meie lihtsad alustamisprogrammid aitavad teil uue hambaharjaga järk-järgult harjuda – suurendada harjamisvõimsust aeglaselt esimese 14 kasutuskorra jooksul. Julgustab põhjalikult harjama Meie QuadPacer teavitab teid, kui olete kulutanud piisavalt aega iga suupiirkonna puhastamiseks, ja nutikas taimer annab märku, kui olete harjanud soovitatavad kaks minutit.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo Expert Eesti logo Philips logo Suutervis.eu logo Hammas32 logo AS Orient Office logo

Pakkumised

Toome Sinuni kõik vajaliku, mis on seotud terve suu ja positiivsete emotsioonidega! Philips Sonicare ja Oral-B ametlik esindaja.
E-pood ja salong
Laost otsas
69,90 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood HX6802/04
GTIN 8710103863984
Min. hind 69.90
Max. hind 69.90
Toode lisatud 2020-12-05

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib