Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Garmin Tacx Flux S Smart

Tootekood: T2900S.61 GTIN: 8714895058726
Võimekas treeningpukk täieliku rattarakenduse ühilduvusega. Otsid nutikat treeningpukki? Tacx FLUX S Smart on usaldusväärne, täpne, vaikne, tugev ja raske hoorattaga realistlikuks sõidutunnetuseks. See treeningpukk on ideaalne sisetreeninguteks ja aitab sul higi lahti treenida oma lemmikrakendustega. • Mõõda oma võimsust 3% täpsusega • Peaaegu hääletu puki abil saad sõita teisi segamata • Ühildub populaarsete kolmanda osapoole rakendustega nagu Zwift ja Tacx • Treeni realistlikult simuleeritud kalletega, kuni 10% tõusunurgaga ja 1500 vatise maksimaalse sprindikindlusega • Vastupidav ehitus lubab intensiivselt treenida ja pedaalidel seista
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Digizone logo Galador Grupp OÜ logo Droon.ee logo

Pakkumised

E-pood ja salong
Laos
E-pood
Kohal
566,35 €
Tacx® FLUX S Smart Trainer NUTIKAS TREENIJA, KES KONTROLLIB KÕIKI KASTIDKas otsite nutikat otsesõidutreenerit? FLUX S Smart on ideaalne sisetreeningu kaaslane – loodud selleks, et aidata teil lemmikrakendustega jalgrattaga sõites higistada.Sa hoolid väga. Seega mõõdame teie andmeid 3 täpsusega.Jätkake ja käivitage täielik metsaline režiim. See trenažöör on eriti vaikne.Ronige edetabelile oma lemmikrakendustega, sealhulgas Zwift ja Tacx.Tundke põletust. Simuleeritud kalded peavad vastu teie kõige raskematele spurtidele.Sõitke täis või pedaalidel seistes. See treener saab hakkama.Sõida kõvasti, treeni enesekindlalt.TÄPNE JA USALDUSVÄÄRNEJälgige oma jõudlust ja edusamme usaldusväärsete ja järjepidevate mõõtmiste abil. See hõlmab võimsust, kiirust ja kadentsi, mõõdetuna täpselt 3 piires.VALMIS SPRINDIKS FLUX S Smarti trenažööri hästi tasakaalustatud disain ja suur jalajälg tagavad maksimaalse stabiilsuse isegi kõige plahvatusohtlikumatel, kuni 1500 vatti sprintidel.RONI KÕRGEMALEKasutage oma intensiivsetest treeningutest maksimumi, treenides realistlikult simuleeritud tõusudel kuni 10 kaldega.REALISTSEM SÕIDU15,4 naela (7,0 kg) raske hooratas tagab realistliku sõidutunde ja hea reageerimisvõime.SULE JA VAIKSee otseveojõuga trenažöör on loodud viima vibratsiooni ja müra taseme absoluutse miinimumini, mille tulemuseks on üks vaiksemaid saadaolevaid hoorattaga varustatud jalgrattatrenažööre.See on täielikult ühendatud, nii et saate oma teed treenida.VÄGA ÜHIBFLUX S Smart treener suhtleb BLUETOOTH® Smart tehnoloogia ja ANT+® FE-C protokolli kaudu, seega töötab see paljude populaarsete treeningrakendustega nagu TrainerRoad ja Zwift.VÕIMALIK SEISMA ÜKSISaate valida treeneri kasutamise eraldiseisvas režiimis. Kui see pole ühendatud, simuleerib see tasast teed; mida kiiremini sõidad, seda suurem on takistus.SEADME ÜHILDUSVÕIÜhendage FLUX S Smart korraga mitme seadmega, et saaksite nautida Tacxi tarkvara ja jälgida samaaegselt oma Garmini rattaarvutis oma jõudlust.TACX KOOLITUSE TARKVARANautige raamatukogu, mis on täis enam kui 100 kvaliteetset tõsieluvideot, mis võimaldavad teil kogeda Alpide järskudel mägedel või Milano munakiviteedel sõitmise kiirust.TACX TREENINGUKAVADKasutage struktureeritud treeningkavasid, mis on loodud teie vormisoleku jaoks, et aidata teil oma eesmärke saavutada. Võistlege reaalajas vastastega, laadige üles GPS-andmeid, sõitke 3D-kaartidega ja palju muud.Bluetoothi ​​sõnamärk ja logod on registreeritud kaubamärgid, mis kuuluvad ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. ning Garmin kasutab selliseid märke litsentsi alusel.3 KUUD 0% JÄRELMAKSU PAKKUMINE! KIIRE TARNE ÜLE EESTI! Tellitud kaubad saate kätte kas kulleriga või soovitud pakiautomaati.
E-pood
1-3tp
709,99 €
Maksa kohe, hiljem või järelmaksuga. Tarne TASUTA!
E-pood ja salong
1-2 tp
815,00 €
Kiire ja tasuta tarne al. 150.- EUR ostusummast Tallinna piires.
E-pood ja salong
2-4 p
Pakkumised jätkuvad allpool
E-pood
Tellitav
649,00 €
Võimalus tasuda JÄRELMAKSUGA
E-pood
Tellitav
649,00 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
5-6tp
688,00 €
Liising. Tasuta tarne al. 100-150.- EUR ostusummast. Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress. 0€ lisatasu eest.
E-pood
699,99 €
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 359 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
5-10 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood T2900S.61
GTIN 8714895058726
Min. hind 566.35
Max. hind 815.00
Toode lisatud 2021-03-08

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib