Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad

Tolmuimeja Philips SpeedPro FC6721 2in1: käsi- ja varstolmuimeja

Tootekood: FC6721/01
2in1 SpeedPro kombineerib võimsa käsi- ja varstolmuimeja ühes seadmes. LongLife-liitiumioonakude võimsus on stabiilne ja laadimisaeg lühike. Sobib kõikidele põrandapindadele. Äärmiselt painduv otsiku ühenduskoht võimaldab puhastada piiranguteta nii mööbliesemete kõrvalt kui alt. Pikk piluotsik nurkadest ja kitsastest kohtadest tolmu imemiseks. Tolmumahutile ja filtrile on lihtne juurde pääseda. Pestav mootorifilter. Käsitolmuimeja on ideaalne väikeste alade kiireks puhastuseks, näiteks lauad, toolid, diivan või sahtlid Pikk tööaeg: kuni 40 min, laadimisaeg 4–5 tundi, pinge 18 volti, aku laetuse näidik, ülikerge - kaal vaid 2,4 kg. Li-ioon aku, pinge 18 V, tolmumahuti 0,4 l, laadimisindikaator, kaheastmeline võimsuse reguleerimine, käepärane püstiasendis hoiustamine.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo Expert Eesti logo Philips logo Suutervis.eu logo Hammas32 logo AS Orient Office logo

Pakkumised

TASUTA KOJU – Beko, Whirlpooli, Indesiti ja Hotpointi kodumasinad toome Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Narvas ja Haapsalus tasuta tuppa.
E-pood ja salong
Laos
136,90 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood FC6721/01
Min. hind 136.90
Max. hind 136.90
Toode lisatud 2021-10-01

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib