Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Philips FC8022/04 S-Bag Anti-Allergy

Tootekood: FC8022/04 S-
Pakis on 4 tk Universaalne standard, et valikut oleks lihtne tehaPhilipsi originaaltolmukotti s-bag saab kasutada kõigis Philipsi ja Electroluxi kontserni (Electrolux, AEG, Volta, Tornado) tolmukotiga tolmuimejates. Lõpetage lõputud õige tolmukoti otsingud ja tehke lihtsalt valik s-bag® logo kasuks. Allergiavastane, sobib täiuslikult astmaatikutele ja allergikuteles-bag® Anti-Allergy tolmukotil on suur filtreerimisvõime, et imada endasse õietolm, tolmuosakesed ja tolmulestad ning tolmulestade ja kasside tekitatavad allergeenid - isegi nii väiksed kui 1 mikroni suurused. Selline filtreerimisvõime vähendab märgatavalt teie pereliikmete kokkupuudet allergeenidega ning mõjub hästi astma ja allergia puhul. Ülivastupidav sünteetiline materjal, valmistatud Rootsiss-bag® Anti-Allergy on valmistatud ülivastupidavast sünteetilisest materjalist, mis on toodetud Rootsis. Hügieeniline sulgemissüsteem tagab mugava äraviskamiseTänu Philipsi tolmukoti s-bag® patenteeritud sulgemissüsteemile on seda lihtne ära visata ilma sodi tekitamata – kotis olev sodi ei pudene sellest välja.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo Expert Eesti logo Philips logo Suutervis.eu logo Hammas32 logo AS Orient Office logo

Pakkumised

Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
11,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood FC8022/04 S-
Min. hind 11.00
Max. hind 11.00
Toode lisatud 2023-08-01

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib