Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Candy CHEDD30CTT

Tootekood: CHEDD30CTT
Lihtne ja ohutu paigaldamineKeraamiline pliit on varustatud klassikalise 16A pistikuga, mis võimaldab teil selle ise koduvõrku ühendada. Võimalus ühendada plaat otse pistikupessa tähendab seadme lihtsat ja ohutut paigaldamist ilma spetsialistideta. Väiksema köögiga ei pea loobuma mugavusest ja uusimatest tehnoloogilistest lahendustest.Kahe keeduväljaga keraamiline pliit on ideaalne lahendus, kui tööpinnal on vaja lisaruumi - meie seade on vaid 30 cm lai. Taimeri funktsioon - toiduvalmistamise lõpu programmeerimineMäärake küpsetusaeg, mille järel küttevälja toide lülitatakse automaatselt välja. Funktsioone saab kasutada ühe või kahe välja jaoks korraga ja nende kuumutamisaega saab programmeerida eraldi. Lihtne ja mugav puutetundlik juhtiminePuutetundlik juhtpaneel võimaldab väga lihtsat ja intuitiivset kasutamist. Saate pliidiplaadi hõlpsalt käivitada või välja lülitada, samuti suurendada või vähendada valitud välja küttevõimsust - vaid ühe näpuvajutusega. Kaks keeduväljaTänu kahekordsele keedualale reguleerige kütteala kasutatava anuma suurusele. Kasutage suuremate pottide ja pannide jaoks põllu täisvõimsust või vähendage väiksemate roogade kasutamisel efektiivse kuumutamise pinda. Puutepaneeli lukustusfunktsioonVäikestele leibkonnaliikmetele meeldib köögis aega veeta? Puutepaneeli lukustusfunktsiooniga saate vältida plaadi seadete kogemata muutmist või küttevälja täielikku väljalülitamist valede kätega. Jääksoojuse indikaatorMe puhume külma, hoiatades kuuma eest. Jääksoojuse indikaator jälgib pliidiplaadi temperatuuri ja teavitab teid, kui see pole pärast keetmist veel jahtunud, kaitstes seega kasutajat põletuste eest.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Kodumasinad logo

Pakkumised

TASUTA KOJU – Beko, Whirlpooli, Indesiti ja Hotpointi kodumasinad toome Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Narvas ja Haapsalus tasuta tuppa.
E-pood ja salong
Laos
149,90 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
142,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood CHEDD30CTT
Min. hind 142.00
Max. hind 149.90
Toode lisatud 2023-10-06

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib