Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Pesumasin Whirlpool WRSB7259DEU

Tootekood: WRSB7259DEU
6TH SENSE TEHNOLOOGIASee täiustatud funktsioon kohandab energiakasutust vastavalt tegelikule pesukogusele, tagades silmapaistva ja tõhusa pesutulemuse koos suurepärase energiasäästuga: kuni 45% energiasääst* iga pesuga. * Testitud täiskoormusel 45 min, puuvillase, segapesu ja ÖKO 40-60 tsüklitega koos 6TH Sense'iga ja ilma. HÜGIEENILISUSE TAGAMINE AURUGAPesu muudetakse tsükli lõpus ilma kemikaale kasutamata kõige loomulikumal ja õrnemal viisil hügieeniliseks isegi madalal temperatuuril pestes. Ideaalne neile, kellel on tundlik nahk, ja hea ka keskkonnale. Sellega eemaldatakse kuni 99,9% kõige levinumatest bakteritest. MÜRAISOLATSIOONNautige vaikust. Sellel Whirlpooli pesumasinal on täiustatud müraisolatsiooniga konstruktsioon, et saaksite nautida nii ideaalset tulemust kui täiendavat rahu ja vaikust. AURUGA VÄRSKENDAMINEAuruga värskendamise funktsioon muudab riided jälle värskeks tarbetut pesemist vältides. Riided on kandmiseks jälle valmis vaid 20 minutiga. Pesumasin genereerib aurujoa, mis tungib kiududesse, eemaldades ebameeldivad lõhnad, lõdvendades kiude ja siludes kortse. INVERTERMOOTOR Invertermootor kindlustab pikaajalise töö ja prema pesutulemuse.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

E-pood ja salong
Laos
379,00 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
5-7tp
379,00 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
379,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood WRSB7259DEU
Min. hind 379.00
Max. hind 379.00
Toode lisatud 2024-01-29

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib