Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad

Bosch HBA538BS6S

Tootekood: HBA538BS6S GTIN: 4242005180028
AutoPilot 30 Mugav automaatne toiduvalmistamine AutoPilot 30 aitab valmistada täiuslikke roogasid. Pärast toidu ahju panemist valige menüüst 30 automaatprogrammi hulgast sobilik, sisestage toidu kaal ja vajutage alustamisnuppu. Seejärel võtab AutoPilot juhtimise üle ning paneb paika küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja. Küpsetusaja lõpule lähenedes lülitab see isegi programmi välja. Kuna mõne roa valmistamiseks AutoPilotiga peab ahjunõu olema kaetud kaanega, jäävad siseseinad tänu sellele puhtaks. Toiduvalmistamine ei saaks enam lihtsam olla. Kokandusnipid Kokanduse uusimate arengutega kursis püsimine võib nõuda väga palju aega. Home Connect aitab teil oma oskusi värskena hoida, pakkudes mugavat juurdepääsu mitmesugustele uuenduslikele toiduvalmistamistehnikatele – seda kõike teie mobiilseadme vahendusel. Kulinaarsete oskuste arendamine pole kunagi lihtsam olnud. VoiceControl  Teie seade kuulab teid Tänu koostööle Amazon Alexaga on teil võimalik juhtida oma ahju ka häälega. Vaadake Alexa rakendusest, kas asjakohane Home Connecti oskus on teie riigi ja keele puhul saadaval. Seejärel aktiveerige vastav oskus, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel. Nutiahi, mis järgib retsepti teie eest Nutiahi, mis järgib retsepti teie eest. Kokaraamatust uute retseptide proovimine võib valmistada küllaltki suurt pettumust, eriti kui pole toodud täpset temperatuuri ja küpsetusaega. Appi tuleb Home Connect, mis eemaldab sellest protsessist ebavajaliku mõistatamise. Tänu tohutule põnevate retseptide kollektsioonile saab Home Connect edastada soovitud retsepti ideaalsed valmistamisseadistused otse ahju. Kasutage lihtsalt mobiilseadet, et valida Home Connecti rakenduse kõikehõlmavast retseptikogust meelepärane roog. Seejärel seadistab ahi teie eest ideaalse küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja. Lisaks on võimalik oma lemmikretseptid Home Connecti rakendusse salvestada, et neile edaspidi hõlpsalt juurde pääseda. Nüüd saate võtta muretult ette ka kõige keerukamaid retsepte. Nutikam tugi Feature Icon See võib olla üsna stressirohke, kui koduseadmed ei tööta ettenähtud viisil. Siinkohal tuleb appi kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti abiliinile, et leppida kokku oma internetiga ühendatud koduseadme kaugdiagnostika. Seejärel saab Boschi klienditeenindus seadet teie loal distantsilt diagnoosida, tuvastada probleemi ja pakkuda välja lahenduse. Kui probleemi ei õnnestu sel moel kõrvaldada, saab kutsuda endale koju Boschi hooldustehniku, kes külastab teid, olles varustatud kõigi vajalike osadega. Nutikas tugi ja nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Hind SMART NET registreeritud liikmetele Kauba kättesaamine väljastuspunktist TASUTA!
E-pood
420,29 €
E-pood
539,00 €
Tasuta tarne alates 499 eur. Maksa kolme võrdse osamaksena.
E-pood
7-17 TP.
539,09 €
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
02.04.24
RDE.EE
178
0% liising kuni 60 kuud või osta kohe ja maksa järgmisel kuul
E-pood
al. 2024-04-11
539,09 €
Pakkumised jätkuvad allpool
Kiire ja tasuta tarne al. 150.- EUR ostusummast Tallinna piires.
E-pood ja salong
2-4 p
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
569,00 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
5-6tp
602,64 €
Transport üle Eesti maja välisukseni. Ida Virumaa piires tõstmine korrusele ja äravedu.
E-pood ja salong
Tellimisel
620,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood HBA538BS6S
GTIN 4242005180028
Min. hind 420.29
Max. hind 620.00
Toode lisatud 2020-10-16

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib