Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Indesit LI9S1ES

Tootekood: LI9S1ES GTIN: 8050147627969
Avatud ruumiga sügavkülmik See mugav konstruktsioon võimaldab suuri toidupakke lihtsalt sügavkülmikusse paigutada, eemaldades kaks seda võimaldavat ülemist sahtlit. Ehtne tuul (Pure Wind) See tehnoloogia taastab toidu kaitseks külmik-sügavkülmikus iga kord pärast seadme ukse avamist kiiresti vajaliku temperatuuri, et saaksite nautida kauem värskemat toitu. Elektrikatkestuse andur (Blackout Sensor) See annab viivitamata märku, kui teie majapidamises on olnud elektrikatkestus, mis võib ohustada külmik-sügavkülmikus säilitatava toidu värskust. Optimaalne niiskus (Optimal Humidity) See tehnoloogia kaitseb toitu kuivamise eest, seirates ja reguleerides pidevalt niiskustaset külmikus. Vähene härmatis (Low Frost) Selle konstruktsiooni puhul on isoleeritud aurusti kombineeritud stiilsete klaasriiulitega, hoides efektiivselt ära härmatise tekke seadmes. Õhkjahuti (Aircooler) See konstruktsioon tagab oma moodsalt minimaalse välimusega uue ventilaatori abil silmapaistva külma õhu jaotuse, et toit säiliks kauem värskena. Vaikne jahutus (Silent Cooling) See tehnoloogia lisab millegi erakorralise kogu kvaliteedile ja töökindlusele, mida Indesitilt ootate: rahu ja vaikuse. Tänu sellele tehnoloogiale on teie seadme maksimaalne müratase vaid 38 dB(A), nii et te vaevu kuulete seda. Klaasriiulid Pudeliriiul
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo kodumasin.ee logo Kodumasinad logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

E-pood ja salong
Laos
359,00 €
TASUTA KOJU – Beko, Whirlpooli, Indesiti ja Hotpointi kodumasinad toome Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Narvas ja Haapsalus tasuta tuppa.
E-pood ja salong
Laos
379,90 €
Usaldusväärne partner veebipoodide maailmas, kus kvaliteet, valik ja mugavus on meie peamised eesmärgid.
E-pood
Kohal
415,47 €
E-pood
362,00 €
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
5-7tp
421,12 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood LI9S1ES
GTIN 8050147627969
Min. hind 359.00
Max. hind 421.12
Toode lisatud 2021-02-19

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib