Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Bosch HRG8769C7

Tootekood: HRG8769C7 GTIN: 4242005212583
Auru lisamise funktsioon – auru lisamisel jäävad toidud väljast krõbedad ja seest mahlased. Seest mahlane, pealt krõbe.Added Steam funktsioon teab täpselt, millal ja kui palju auru on vaja lisada, et Sinu toidu tekstuur oleks nii seest kui väljast selline, mis paneb kõigi suud vett jooksma. Näiteks sobib see ideaalselt saia küpsetamiseks. Tead ju seda tunnet, kui mõnusalt krõbedat saiakoorikut rebides tuleb välja kohev ja pehme sisu. Added Steam on suurepärane abiline ka praadimisel ja soojendamisel. Lihtsalt täida veenõu ja usalda oma ahju. Küpseta igal kõrgusel ühtlaselt.Küpsetamine muutus just palju paindlikumaks. 4D Hotair jaotab kuumust kogu ahju ulatuses kiirelt ja ühtlaselt. Lihtsalt aseta ahjuvorm või -plaat ühele neljast tasandist ja naudi iga kord täiuslikke tulemusi. Aga see pole veel kõik! Nüüd saad valmistada maitsvaid küpsiseid samal ajal neljal eri tasandil ja parimas tulemuses alati kindel olla. Sina vali roog, ahi teeb ülejäänu.Pole kindel, milline seadistus kõige paremini sobib? Assist-funktsiooniga saad muretseda tähtsamate asjade pärast. Lihtsalt vali menüüst roog, mida valmistad, ning sinu ahiteeb ülejäänu. Ideaalne kuumutusrežiim, temperatuur ja küpsetusaegvalitakse automaatselt. See on täiuslikkus ühe nupuvajutusega. Lihtne ja loogiline.Meie intuitiivne puuteekraan ja reguleerimisrõngas muudavad ahju juhtimise lihtsaks. Ükskõik milliseid ahju sätteid soovid muuta, piisab reguleerimisrõnga keeramisest. TFT-puuteekraanilt leiad igal sammul kirja, pildid ja valitavad nupud, mis sind õiges suunas juhatavad. Nii on Sul igal ajal ahju funktsioonidest selge ülevaade. Ahi, mis puhastab end iseAhju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad teil selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Valige lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajutage alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühkige tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on teil vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks. Uute trendide ja nõuannete varamu.Kokandusmaailma uuendustega ühes rütmis püsimine nõuab üksjagu aega ja vaeva. Tänu Home Connectile on see nüüd käkitegu. Äpp tutvustab sulle nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kiiresti ja mugavalt kõiki uusimaid meetodeid. Proovi need oma köögis järele! Meisterkokaks saamine on lihtsam kui kunagi varem. Küpsetusmeetod: 4D hotair, altkuumutus, Dehydrate, eelsoojendamine, Hot Air-Eco, intensiivkuumutus, kuumaõhu grill, laiapinnaline grill, Pitsaaste, soojashoid, sulatus, väiksepinnaline grill, Õrn järelküpsetus, ülalt/altkuumutus.Teleskoopsiinid: 3-tasandilised teleskoopsiinid, täies ulatuses väljatõmmatavad, stoppfunktsiooniga, pürolüüsikindel.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Laos
1957,00 €
Teiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
1 tp
2143,30 €
E-pood
1955,00 €
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
Eeldatav tarne: 2-5 t.p.
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 355 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
0-4 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood HRG8769C7
GTIN 4242005212583
Min. hind 1955.00
Max. hind 2143.30
Toode lisatud 2022-01-15

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib