Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Philips Kohvimasin Saeco "Magic M1"

Tootekood: 174008 GTIN: 8016712037717
"Magic" esindab Saeco Professional kohvimasinate arengu viimast etappi. See on ka masin, mis tähistab selget murdumist minevikust. Täielikult ümber kujundatud, uus kuju ja jõudlus, olles oma kategooria tipus jookide kvaliteedi ja mitmekesisuse osas. Lihtsast igapäevasest rituaalist saab teie uus elustiil.  Miski, mida kogeda stiilselt ja graatsiliselt, hetk tõeliseks lõõgastuseks, võimaluseks hellitada end oma lemmikjooki nautides. Võtke aega ja muutke oma päev maagiliseks!PAREMA TÖÖKESKKONNA JAOKSSaeco "Magic M1" on ideaalne täiendus igasse töökeskkonda, olgu selleks siis tegus kontor, hommikusöögiga majutusasutus, konverentsikeskus või butiikhotell. Sel põhjusel on see varustatud suuremate sisemiste anumatega: veepaak mahutab 2,5 l, oamahuti 600 g ja kohvipaksunõu 30 portsjonit. Nautige maitsvat kohvi kauem, ilma vett ja ube lisamata, või kohvipaksu mahutit tühjendamata.LAI VALIK RETSEPTEPuudutage soovitud joogi ikooni ja nautige ühe- või kahekordset ristrettot, espressot, espresso lungot, espresso macchiatot või cappuccinot (valige ka ühe- või kahekordse joogi vahel). Pakutavate valikute hulgas on ka suur kohv, americano, caffè latte, latte macchiato, flat white, piimavaht ja kuum piim. Teesõpradele meeldib kindlasti ka kuuma vee funktsioon. Veelgi suurema mugavuse huvides on kohvi-, piima- ja veeautomaadid ühte seadmesse kokku ehitatud.VAIKNE SISSEEHITATUD PIIMAVAHUSTAJA PATENTEERITUD PUHASTUSSÜSTEEMIGA"Magic" sisaldab uut piimavahustamissüsteemi koos kohviautomaati sisseehitatud piimavahustajaga. Äärmiselt vaikne, suutes vahustada nii kreemjat vahtu kui ka lihtsaltt kuuma piima. Piimasüsteem on varustatud patenteeritud puhastussüsteemiga, mis tagab täiusliku hügieeni ja eemaldab pärast igat valmistamist kõik piimajäägid. Kui soovite, võite osta ka piimajahuti või külmiku, et muuta kohvipaus veelgi mugavamaks.SELLINE KOHV, NAGU SULLE MEELDIB"Magic" südames on professionaalne muutuva kambriga seade, mis mahutab 8,5–15 g kohvi. Jahvatatud kohvi kogust saab reguleerida menüü abil. Seadmel on koonusjad roostevabad terad, mida saab samuti oma lemmikjahvatuse saavutamiseks reguleerida. Kõiki retsepte saab kohandada vastavalt teie isiklikule maitsele.7-TOLLINE PUUTEEKRAAN MUGAVAKS KASUTAMISEKS7-tolline värviline puuteekraan võimaldab hõlpsalt menüüs navigeerida ja laia valikut jooke valida.REGULEERITAVA KÕRGUSEGA DOSAATOR TEIE LEMMIKTASSILETänu reguleeritava kõrgusega dosaatorile (75–160 mm) saate oma lemmiktassist kohvi rüübata olenemata selle täpsetest mõõtmetest.MODERNE DISAINModernsed detailid muudavad "Magic" masina igas kontoris hädavajalikuks. Kui seda ei kasutata, toimib see suurepärase aksessuaarina, mis rikastab iga tööruumi oma kaasaegse ja uuendusliku disainiga.LIHTNE HOOLDADASee kohvimasin on varustatud integreeritud automaatse loputus-, katlakivieemaldus- ja puhastusprogrammiga. Eemaldatav keeduplokk muudab täiusliku hügieeni tagamise imelihtsaks.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo Hansapost logo Euronics logo Expert Eesti logo Philips logo Suutervis.eu logo Hammas32 logo AS Orient Office logo

Pakkumised

Eesti kõige suurem kohvimasinate ja kohvi e-pood. Tasuta tarne üle 39 eurostele tellimustele, kõige suurem valik kohvimasinaid ning enamus kaupu on kohe olemas.
E-pood ja salong
Kohal
1699,00 €
Teiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
9 tp
1306,57 €
−5,45 €
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
12-17 tp
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 360 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
5-10 tp
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
7-10 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood 174008
GTIN 8016712037717
Min. hind 1306.57
Max. hind 1699.00
Toode lisatud 2022-09-09

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib