Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Whirlpool WFS7977CPNE

Tootekood: WFS7977CPNE GTIN: 8003437642425
6th Sense tehnoloogia. Avasta automaatprogrammi.6th Sense pakub teile eelseadistatud toiduvalmistamisfunktsioone. Valige küpsetusviis ja pliidiplaat seab automaatselt teie eelistustele sobiva ideaalse võimsustaseme. Te ei pea enam muretsema šokolaadi või või sulatamise ajal asjade põletamise või toidu jahtumise pärast – spetsiaalsete programmide abil saavutate täiuslikud küpsetustulemused nii pingutuseta kui ka energiasäästlikult. Clean Protect™ tehnoloogiaPuhastamine on lihtsam kui kunagi varem.Tänu lihtsale puhastamisele ilma küürimiseta uus CleanProtect™ tehnoloogia. Eksklusiivne nanokattetöötlus, mis võimaldab teil kõige tugevama mustuse eemaldamiseks vaid veepritsmega, kaitstes samal ajal teie pliidiplaati kriimustuste ja halode eest. FLEXI SIDE (Flexi Ovi)Paindlik lahendus standardsest erineva kujuga pottidele-pannideleKuhu pott või pann panna? Saad selle panna just sinna, kuhu ise tahad. See funktsionaalsus ühendab valitud ala keedutsoone omavahel paindlikult, et sina saaksid keskenduda toiduvalmistamisele, mitte pottide-pannide pliidiplaadiga sobitamisele. ChefControlLiiguta potte-panne ja valmista toitu intuitiivselt. / Liiguta potte-panne ja valmista toitu sujuvalt.Sulle meeldib, kui köögis sujub kõik ladusalt ja valutult? Kui nii, siis on ChefControl just see, mida vajad. Saad selle funktsiooniga kontrollida kogu toiduvalmistamisprotsessi erinevaid sätteid kasutades, liigutades potti-panni lihtsalt ühelt tsoonilt teisele. ToitehaldusKontrolli pliidiplaadi poolt tarbitavat võimsust.Naudi oma pliidiplaadi funktsionaalsust stressivabalt. Toitehalduse funktsioon võimaldab sul kasutada ära oma pliidiplaadi täit potentsiaali ilma koduse elektrivõrgu ülekoormamise pärast muretsemata. ÜhenduvusJuhi oma pliidiplaadi tööd mobiilist.Whirlpooli 6thSenseLive äpp pakub sulle parimat viisi iga seadme juhtimiseks kõikjalt ja igal ajal, tagades sulle võimaluse saada alati soovitud tulemus minimaalse vaevaga ning aega ja energiat säästes. Ühenda pliidiplaat otse mobiiliga ja juhi toiduvalmistamisprotsessi ilma oma mugavalt diivanilt tõusmata. Võimendi kõigil keedutsoonidelEt vesi tõuseks kiiremini keemaKaste on valmis, kõik on näljased ja sul on nüüd hädasti vaja, et vesi tõuseks pasta jaoks kiiresti keema? See funktsioon aitab sind just sellistes olukordades. Vesi tõuseb tänu sellele tõeliselt kiiresti keema ja kuna võimendi on pliidiplaadi kõigil keedutsoonidel, siis on toitu veelgi lihtsam valmistada.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Tasuta tarne alates 499 eur. Maksa kolme võrdse osamaksena.
E-pood
1-4 t.p
419,90 €
RDE.EE
179
0% liising kuni 60 kuud või osta kohe ja maksa järgmisel kuul
E-pood
al. 2024-05-13
419,90 €
Kiireim tarne kõigist Experti kauplusest üle Eesti (Tallinn, Pärnu, Viljandi, Jõhvi, Kohtla-Järve, Rapla)!
E-pood ja salong
Tellimisel
426,90 €
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
Eeldatav tarne: 1-4 t.p.
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
467,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood WFS7977CPNE
GTIN 8003437642425
Min. hind 419.90
Max. hind 467.00
Toode lisatud 2023-11-28

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib