Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Bosch CTL9181B0

Tootekood: CTL9181B0
Serie 8 AromaDouble Shot – eriti kange kohv, mis ei ole tänu kahele jahvatamis- ja kohvivalmistamisprotsessile nii mõru.Mida rohkem vett jahvatatud kohvist läbi lastakse, seda mõrum on tulemus. AromaDouble Shot jahvatab ja valmistab eriti kanget kohvi kahes etapis ning kuna kummaski etapis kasutatakse ainult poolt veest, on valmiv kohv vähem mõru. Nii saate nautida külluslikku maitset, isegi kui joote kanget kohvi. Keraamiline veski aromaatse kohvi pikaaegseks nautimiseksParima maitse saavutamiseks peab kohv olema ühtlaselt jahvatatud. Meie kvaliteetne keraamiline veski jahvatab ühtlaselt ja järjepidevalt. See on valmistatud vastupidavast kulumiskindlast keraamikast, et saaksite kauem aromaatset kohvi nautida. Home Connect – nutikad koduseadmed lihtsustavad igapäevaelu.Kasutate oma elu korraldamiseks kindlasti nutitelefoni. Nüüd saate kasutada seda isegi oma täisautomaatse espressomasinaga. Home Connecti rakendus võimaldab maailma avastada, tutvustades teile näiteks rahvusvahelisi kohvijooke. Saate proovida ka meie Coffee Playlisti – see on loend, kuhu on võimalik lisada oma lemmikud kuumad joogid, et need üksteise järel valmis tehtaks. Kaugdiagnostika – nutikam tugiSee võib olla üsna stressirohke, kui koduseadmed ei tööta ettenähtud viisil. Siinkohal tuleb appi kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti abiliinile, et leppida kokku oma internetiga ühendatud seadme kaugdiagnostika. Seejärel saab Boschi klienditeenindus seadet teie loal distantsilt diagnoosida, tuvastada probleemi ja pakkuda välja lahenduse. Kui probleemi ei õnnestu sel moel kõrvaldada, saab kutsuda endale koju Boschi hooldustehniku, kes külastab teid, olles varustatud kõigi vajalike osadega. Nutikas tugi ja nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel. Intelligentne soojendussüsteem – SensoFlow-süsteem tagab ideaalse temperatuuri ja parima aroomi.OneTouch DoubleCup – teie valitud espresso või piimajoogid vaid nupuvajutusega – kas või kaks tassi korraga.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Laos
2449,00 €
Teiega juba 30 aastat! Alati soodne kaup, E-pood 24/7
E-pood ja salong
1 tp
2634,10 €
E-pood
2219,00 €
Hektaur pakub AEG, Bosch, Electrolux kodumasinaid. Kogemus alates aastast 1997.
E-pood ja salong
5-10 tp
2229,00 €
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 359 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
0-4 tp

Toote tehnilised andmed

Tootekood CTL9181B0
Min. hind 2219.00
Max. hind 2634.10
Toode lisatud 2023-12-17

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib