Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Whirlpool WQ9E2LEF

Tootekood: WQ9E2LEF
NOFROSTSulatada pole vaja. NoFrost tehnoloogia vähendab niiskust sügavkülmikus, hoides nii ära jää tekke ja kogunemise.KIIRE JAHUTAMINEKiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri, et taastada toidu soovitud temperatuur tavalisest poole kiiremini.6TH SENSE FRESH LOCKSäilitage toitu kauem kõige loomulikumal viisil. Oma jõudu inverterkompressorilt saav 6th SENSE tehnoloogia tagab täpse ja järjekindla temperatuurikontrolli. Temperatuuri muutudes aktiveerib andur kompressori, mis taastab kiiresti vajaliku taseme.6TH SENSE FREEZE LOCKSee vähendab külmakahjustusi ning säilitab seega toidu kvaliteedi ja välimuse. 6th SENSE tehnoloogia viib miinimumini temperatuuri kõikumise sügavkülmikus.ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEMAbsoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmikul on elektrooniline juhtusüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.LED VALGUSTUSLaitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes nii otsitava leidmise lihtsamaks.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
1419,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood WQ9E2LEF
Min. hind 1419.00
Max. hind 1419.00
Toode lisatud 2024-03-01

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib