Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Bosch KGN49OXBT

Tootekood: KGN49OXBT GTIN: 4242005378067
VitaFresh XXL Rohkelt ruumi värsketele saadusteleSüsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked. NoFrostLõpp külmiku sulatamiseleFeature IconUnustage tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku. Multi Airflow-ga tagaseinKülmik, mis säilitab püsivat temperatuuri.Feature IconEbaühtlane jahutus külmikus võib suuresti toidu maitset ja säilivust mõjutada.Tänu MultiAirflow-ga tagaseinale jaotatakse niiskust ja temperatuuri kogu jahutusalas ühtlaselt, seda ukseriiulitest kuni tagumiste nurkadeni, ja tänu sellele säilitab sinu toit kauem oma värskuse. Perfect FitAseta oma külmik kuhu iganes soovid.Aseta oma külmik kuhu iganes sa vaid soovid.Teised turul olevad külmik-sügavkülmikute mudelid peavad olema külgnevatest seintest umbes 10 cm kaugusel, et uksi ja sahtleid avada saaks.Tänu Perfect Fit omadusele on meie eraldiseisvaid külmik-sügavkülmikuid võimalik asetada otse vastu seina ja muud mööblit.Külmik-sügavkülmiku laius võib olla täpselt sama nagu süvendi laius. Automaatne superkülmutamineKaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eestSelleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused. LED-valgustusLED-valgustus tagab külmiku sisust hea ülevaateFeature IconLED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele. Eraldi jahutusahelad2 eraldi jahutusahelat kiiremaks jahutamiseksFeature IconEraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid. SuperCoolingLahedalt jahe külmikFeature IconAktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

Kiire ja tasuta tarne al. 150.- EUR ostusummast Tallinna piires.
E-pood ja salong
14-28 p
Axo
0
E-pood
1111,98 €
E-pood
1242,00 €
Tasuta tarne alates 499 eur. Maksa kolme võrdse osamaksena.
E-pood
7-17 TP.
1249,00 €
Osta kohe, maksa hiljem ; 0€ sissemakse, 0% intress, 0€ lisatasu eest.
E-pood ja salong
5-6 t.p.
Pakkumised jätkuvad allpool
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
1249,00 €
Tasuta transport kulleriga või pakiautomaati.
E-pood ja salong
4-7 tp
TASUTA TARNE Omniva ja DPD pakiautomaati alates 79€ ostust. Soodne järelmaks. Krediitkaardiga makse võimalus. Üle 450 000 täidetud tellimuse. Usaldusväärne veebikaubamaja juba aastast 2003.
E-pood
5-7tp
1323,00 €
01.ee
102
100% kindel ostukoht aastast 2005. Üle 359 000 tellimuse. Oma ladu 850m2.
E-pood ja salong
4-10 tp
Kaup kätte Tallinna esindusest/laost Osmussaare 4 E-R 10:00 - 17:00
E-pood ja salong
5-7tp
1443,65 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood KGN49OXBT
GTIN 4242005378067
Min. hind 1061.90
Max. hind 1443.65
Toode lisatud 2023-09-14

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib