Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Bosch KIL82ADD0

Tootekood: KIL82ADD0
Seeria 6 Integreeritav külmik koos sügavkülmutussektsiooniga 177.5 x 56 cm pehmelt sulguva lameda hingega Ruumikas VitaFresh XXL süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked. Tänu kõrgematele äärtele mahutavad optimeeritud ukseriiulid rohkem ning on stabiilsemad. Välja kukkuvad ja ümber minevad asjad, näiteks väiksed purgid ja pudelid jäävad minevikku. Tänu unikaalsele tootmistehnoloogiale ja riiulite elegantsele värvile on need ilusad. LED-valgustusega ei jää sul külmkapis miski märkamatuks. Kauakestvad, energiasäästlikud LED-lambid valgustavad eredalt ja ühtlaselt kogu kapi sisu, nii et näed kõike selgelt. Kui külmikus on Home Connect tehnoloogia, saad LED-valgustust läbi äpi kontrollida. Lülita valgustus läbi mobiiltelefoni sisse ja välja või muuda selle eredus endale sobivaks. Ära koba pimeduses - uuenda oma külmik LED-valgustusele juba täna. Superjahutuse funktsiooniga saad lühikeseks ajaks enne poes käimist külmiku temperatuuri langetada. See tagab, et su värske toidukaup püsib õigel temperatuuril. Ühe nupuvajutusega saad temperatuuri langetada kuni 2 kraadini. Ebavajaliku energiakulu ärahoidmiseks lülitab funktsioon tavarežiimile tagasi 6-15 tunni jooksul. Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega. Puu- ja köögiviljade säilitamine pole kunagi nii lihtne olnud. MultiBox XXL pakub värsketele toiduainetele rohkelt ruumi. See on ideaalne lahendus, kui teile meeldib hoida külmikus suuremat salativaru või kui soovite näiteks enne piknikku arbuusi jahutada. VitaFresh XXL sahtel pakub tänu reguleeritavale temperatuurile ideaalset säilituskeskkonda kogu sinu värskele toidule. Sahtli temperatuuri saab reguleerida, et sinu puu- ja köögiviljad võimalikult kaua värskena püsiksid. Hoia toit eriti kaua värskena temperatuuril -18° ja alla selle. 4 tärniga sügavkülmikuosa: külmuta lihtsalt oma värske toit või säilita oma külmutatud toitu. 4 tärniga sügavkülmikuosa pakub täiuslikke tingimusi toidu pikaajaliseks säilitamiseks. Temperatuur -18 °C ja alla selle tagab, et toidus säilivad kõik vitamiinid ja mineraalid. Külmkapp, mis pakub täiuslikku täpsust. Unusta külmunud salat ja kahtlase värskusega liha ning naudi täpselt jahutatud toitu. Elektroonilise temperatuurikontrolli abil saad valida täpse külmkapi temperatuuri ning seda igal ajal elektrooniliselt kuvalt kontrollida.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Euronics logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

E-pood
870,00 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
919,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood KIL82ADD0
Min. hind 870.00
Max. hind 919.00
Toode lisatud 2024-04-02

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib