Tootjad
Hind
Tüübi järgi
Firmad
logo

Külmik Whirlpool SP40812EU2

Tootekood: SP40812EU2
FRESHCONTROLKauem värske. Ainulaadne 6th SENSE Fresh Control tehnoloogia kohandab sügavkülmikus dünaamiliselt niiskust ja temperatuuri kauem kestva (tavalisest kuni 4 korda kauem kestva) värskuse tagamiseks. STOPFROST1-minutine sulatamine 1 kord kuus. Unustage StopFrost süsteemiga jää teke teie toidule sügavkülmiku seintele. Seadme sulatamiseks võtke sellest lihtsalt jääkoguja välja ja loputage seda minut aega jooksva kraanivee all. TEMPERATUURIALARMDisainitud teile meelerahu tagama. Temperatuurialarmi funktsioon hoiatab teid külmiku sisetemperatuuri soojenemisel, aidates nii vältida toidu võimalikku riknemist. See 35 dB müratasemega külmik tagab köögis rahuliku ja vaikse keskkonna. KIIRE JAHUTAMINEKiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades. FRESH BOX+Puu- ja köögiviljad püsivad värsked kuni 15 päeva*.Niiskuskontrolliga sahtel võimaldab hoida puu- ja köögiviljad värsked kuni 15 päeva*.*Põhineb tavaliste puu- ja köögiviljade kaalu kaotusel ja väljanägemise halvenemisel. RUUMIHALDUSKogu ruum, mida vajate. Selle Whirlpooli külmik-sügavkülmiku uuenduslik disain tagab teile kogu ruumi ja paindlikkuse, mida vajate oma toidu ja jookide mugavaks ja lihtsaks säilitamiseks. PUDELIRIIULOhutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudeliriiul. PUDELIRESTOhutu pudelite säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudelirest. PUDELIERALDAJAOhutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudelieraldaja. JAHUTUSSAHTLI VAHESEINPaindlik säilitusruum. Selle Whirlpooli külmiku jahutussahtlil on kasulik vahesein, et saaksite puu- ja köögivilju hästi korrastatult säilitada. PIIMATOODETE RIIULPiimatoodete eest hoolitsemiseks. Sellel Whirlpooli külmikul on mahukas sihtotstarbeline piimatoodete riiul lõhnade ja maitsete segunemise vältimiseks. VENTILATSIOONSellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks.
Ametlikud edasimüüjad Hinnavaatluses
Kodutehnika Grupp OÜ logo ONOFF Jaekaubanduse OÜ logo kodumasin.ee logo Hansapost logo Kodumasinad logo E-Lux logo VILDE AS logo Expert Eesti logo

Pakkumised

E-pood
845,00 €
Kiired tarned. Järelmaksu võimalus. Online klienditugi. Kohaletoimetamise, paigaldamise ja vana masina utiliseerimise teenus.
E-pood
Tellimisel
849,00 €

Toote tehnilised andmed

Tootekood SP40812EU2
Min. hind 845.00
Max. hind 849.00
Toode lisatud 2024-04-04

Kommentaarid

Ole esimene, kes toodet kommenteerib